Brooke+Nathan?

Sophia Bushs verkar ha en försmak för sina motspelare i One Tree Hill. Hon har tidigare varit gift med snyggingen Chad Michael Murray, som spelar Lucas Scott i serien. Paret skilde sig efter att han hade varit otrogen med Paris Hilton under inspelningen av filmen House of wax. Nu har Sophia istället börjat dejta en annan av huvudrollsinnehavarna, nämligen hunken James Lafferty som spelar Nathan Scott. Chad berättade för Channel 11 nyheterna "Jag och Sophia var professionella och mogna nog att klara av att arbeta med varandra efter skilsmässan och nu är vi goda vänner. Hon har James, och jag är också god vän med honom. Hela gänget är väldigt tajta."

posh24.se


Denny+Izzie?

Efter ett tårdrypande farväl i förra säsongen kan Izzie (Katherine Heigl) få återse sin älskade pojkvän.

Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan) gick bort i Izzies armar efter en dramatisk långvarig hjärtsjukdom. Sedan dess har han kommit tillbaka i två drömsekvenser och nu uppger Hollyscoop att Izzy ska få träffa sin drömman igen.
Det skvallras om att Izzie kommer att drabbas av en hjärntumör vilket medför att hon kan få kontakt med de döda och tar naturligtvis kontakt med Denny.
Den amerikanska tv-kanalen ABC har inte kommenterat Dennys återbesök eller Izzies sjukdom.

 

kanal5.se

 


Serena and Dans new relations...

Blake Lively och Penn Badgley såg väldigt glada ut på inspelningsplatsen av Gossip Girl på Brooklyn Promenade i New York häromdagen trots att de spelade in en ganska obekväm scen. De andra två personerna på bilderna ryktas nämligen vara Serena och Dans nya kärleksintressen i serien! Vi ser verkligen fram emot att se hur det mötet går!

posh24.se




Little J, big infection!

Gossip Girl-stjärnan Taylor Momsen var i Los Angeles för att ta en tenta då hon vaknade upp med en ömmande hals. Hon trodde att det bara var en vanlig förkylning men råddes att gå till en öron- näsa- och halsdoktor innan hon flög tillbaka till New York för att fortsätta jobba. Det rådet räddade hennes liv, för det visade sig att hon led av en livshotande halsinfektion. Hon fick lämna sjukhuset igår eftermiddag men har fortfarande inte återhämtat sig helt.

posh24.se



More MerDer.

Dom är ju ändå snygga tillsammans.
MerDer.


The Gossip Girl.

Gossip Girl herself.
Kirsten Bell.



Bilden är från Vanity Fair.

Jennys new hair.

Bilder från inspelningen av GG.
Taylor verka fått en liten makeover och Leighton, alltid lika snygg..


We miss you all.

Inga avsnitt av OTH och Gossip Girl i veckan.
Sorgligt men sant.
Men snart så.



Efterlängtade.


Short Clair.

Hayden i ny frisyr.



Passar henne riktigt bra!
Eller va tycks?

Brandon is back!!

Här kommer en glad nyhet för alla gamla Bevvan-fans. Tvillingbrorsan Brandon Walsh kommer tillbaka i minst ett avsnitt av nya Beverly Hills 90210.
Vi har redan återsett Kelly och Brenda - och nu står Brandon närmast på tur. Enligt amerikanska EW har Jason Priestly tackat ja till ett erbjudande i den nya versionen av serien.

I samband med Brandons inhopp har Shannen Doherty (som spelar systern Brenda) fått chansen att medverka i fler avsnitt. Men om det klassiska tv-tvillingparet får mötas i samma scen återstår att se.
kanal5.se

Sen har jag mina källor som säger att Jason kommer att agera regissör för 90210, men det skulle ju va rätt schysst med en Brandon tillbaka i Bevvan!


Yang.

Efter förra veckans rapporter om hur motspelarna Heigl och Dempsey tjänar miljoner och åter miljoner på sina filmroller, verkar nu även Sandra Oh sugen på att ta del av kakan.

Hon har tackat ja till filmen Defendor, och en roll som psykolog åt en vanlig kille (Woody Harrelson) som tror sig ha en hemlig superhjälteidentitet. Inspelningen börjar nästa månad.

Även om det fortfarande är sin bittra doktor Cristina Yang som Oh är mest känd för, har hon inte legat på latsidan. Det kanske är Yangs obevekliga ambitioner som smittar av sig men skådespelerskan har gjort inte mindre än tio filmer sedan Grey’s Anatomy började spelas in. Närmast är hon bioaktuell i dramat Blindness.
Dessutom väntar en gästroll i den 39:e säsongen av ett av Amerikas populäraste barnprogram, Sesame Street...

kanal5.se


Vanessa shaves her head for Gossip?

Det är inte bara fans som klagar på skillnaderna mellan Gossip Girl-böckerna och serien. Även författaren bakom succén går till attack mot tv-succén.
- Jag tycker de har förstört Vanessa. I serien är hon fruktansvärt tråkig och fyller inget syfte, säger Cecily von Ziegesar till kanal5.se.

Enligt författarens vision är Vanessa, Dans barndomskompis, en rebell i rakad skalle som hatar skolan. En stark karaktär – som i tv-serien blivit en söt tjej som alla andra.
- Det har blivit så stereotypiskt, med tjejer som är elaka mot varann. Böckerna är inte riktigt så, de är mer sammansvetsade. Och Blair har inte det där gänget av småtjejer som lyder henne. Det känns inte äkta.

Förutom det medger von Ziegesar att hon blev positivt överraskad av att se sin skapelse i tv-rutan.
- Jag trodde den skulle bli cheesy och usel. Därför blev jag väldigt glad av att se hur snygg den är och hur bra skådespelarna är. Jag följer den slaviskt!

kanal5.se


Kanske är lika bra att man inte läst böckerna?
Oftast är ju böckerna bättre...
Menmen, jag gillar iaf Vanessas karaktär, och märkbart annorlunda än de andra Upper Eastside brudarna.

New DH

Nytt avsnitt sänds ikväll...i USA.
Finns att ladda hem imorrn!


Is that you, Dan???



Dan Humphrey.
Haha.

FYI!

Vill bara förtydliga att när det skrivs om avsnitt, tex Desperate så menar jag avsnitten som går i USA.
Alltså ej de som går på tv.

Så Desperate är nu inne på sin femte säsong, ej fortsättningen på säsong 4 :)
Försöker att inte ha med så många spoilers då jag vet att många av er följer serierna på tv...


Men som sagt.
Jag följer serierna genom att ladda hem de senaste.
Så då vet ni det :)



Pink
desperate ladys.


Lipstick jungle- back!

Och ännu en serie är tillbaka med sin andra säsong.
Nämligen Lipstick Jungle.
Avsnitt 1 och 2 kan laddas ner nu.



Addison- back!

Ni som gillade spin off serien Private Practise kan nu se framemot en ny säsong med Addison o co.
Första avsnittet från säsong 2 finns att ladda ner nu!


Serena with someone else...

Blake Lively spelar in en scen till ett kommande avsnitt av Gossip Girl . Tyvärr misstänker vi att Serena och Dan inte blir sams igen eftersom hon kysser en annan kille! Killen heter John Patrick Amedori.

posh24.com



Saknar Dan?
Nä.

RSS 2.0