Lost!

Äntligen är de tillbaka.
De vilsna stjärnorna i Lost.
Första två avsnitten "Because you left" och "The lie" sänds den 21 januari i Usa.
Några sneak peaks finns att kolla in på Youtube nu.
Spännande.


Little J + Nate.

Det är någon förtrollat på inspelningen av Gossip Girl, nya par bildas på löpande band! Nu är det Chace Crawford, 23, och Taylor Momsen, 15, som har blivit ett par. Även deras karaktärer Nate och Jenny hade som bekant en kort romans i serien. Enligt New York Post har paret setts smyga undan på nattklubben Haven i New York för att kyssas i ett hörn, men det är något som Chace talesperson dementerar. Förra veckan rapporterade vi också om att Ed Westwick och Jessica Szohr setts kyssas på en flyplats. Gossip Girls första par, Blake Lively och Penn Badgley, är fortfarande tillsammans.

posh24.se

Vad är det med den serien?
Alla hookar up med varandra?
Vem är nästa på tur?



They get their own show!

Glöm mobilskvallret och de senaste modetrenderna, och förbered dig på freestylemusik och sköna pudelfrisyrer.
Det är troligen vad som väntar när Gossip Girl tar oss tillbaka till det ljuva 1980-talet i den omtalade spinoff-serien. Idag blev det klart att huvudpersonerna blir inga mindre än Lily van der Woodsen och Rufus Humphrey - ja, i yngre versioner såklart.

Historien om hur de tu träffades, han som snygge rockkillen från Brooklyn och hon som överklassflickan som hellre fotograferar snygga rockkillar från Brooklyn, har vi redan härt berättas i Gossip Girl. I ett av vårens avsnitt kommer parets tillbakablickar att presentera skådespelarna, som ska spela Lily och Rufus i den nya serien.

- Den kommer att börja när de träffas för första gången, när Rufus och hans band är på topp. Serien kommer att följa överklasslivet och rock’n’roll-livet i New York, berättar en källa för NYPost.com.

kanal5.se


Tycker att det låter riktigt spännande, hade aldrig gissat att de va just de två karaktärerna som skulle få en egen serie.
Kul dock.

Serena and I.

På tal om GG.

Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Gör testet själv och se vem du är mest lik...

http://www.gossipgirl.se/%40Charactertest/

(kan ej länka, drygt...i know!)


Who gets their own show?

Såå.. det stora buzzet i serievärlden är att det planeras en spin off till "Gossip Girl".
En av karaktärerna får alltså sin egen lilla serie att glänsa i... ala Addison i "Private Practise".
Och det är inte sagt att det blir Jenny Humphrey som i böckerna...  "It Girl" eller något sådant finns tydligen.
Ej så insatt..
Vem förtjänar sin egen serie?
Vem är mest spännande att följa?
Vem är inte beroende av de andra karaktärerna och skulle faktiskt klara av att "leva vidare" utan att kallna väldigt fort.

Själv hejjar jag nog på en av brudarna ändå.
Eller varför inte Chuck?
Kan inte tro att varken Nate eller Dan skulle vara särskilt spännande att följa... alls.

Vad tror ni kära GG följare?


Le swedes in le Hollywood.

Det finns en handfull svenska skådisar som har lyckats i Hollywoodet.
En är Alexander Skarsgård som just nu medverkar i "True Blood". Han spelar en vampyr och ibland slänger han ut några svenska meningar. Kul.

Den andra är Nadia Björlin som även är känd som Chloe Lane från "Våra bästa år". Hon använder dessvärre endast det engelska språket.




RSS 2.0