News on DH!

Håll i hatten, hemmafruar
Väderleksrapport för Wisteria Lane: it's raining men!

Det börjar bli trångbott i Desperate Housewives-förorten. En ny invånare flyttar in på den välkända gatan i höstens säsong, och det sägs inte dröja länge innan Edie Britt sätter tänderna i honom enligt Hollywood Reporter.

Rollen har gått till skådespelaren Neal McDonough, som senast syntes i Kanal 5 i vårens miniserie Traveler.

Samtidigt är Queer As Folk-stjärnan Gale Harold (bilden till höger), som i den amerikanska säsongsfinalen stal en av hemmafruarna ifrån hennes make, tänkt att komma tillbaka för en stadig gästroll i säsong fem.


E. Westwick likes them topless.

Ed Westwick såg ut att trivas alldeles utmärkt på inspelningsplatsen av tv-serien Gossip Girl på Rockaway Beach i New York igår. Ed satt på en solstol med en stråhatt på huvudet och en drink i handen och var omringad av vackra topless kvinnor! Mellan tagningarna passade brittiske Ed på att spexa lite med en fotboll och det syns ju att han har en del talang! Även Blake Lively fanns på plats, i en snygg silvrig tunika, men hon var väl inte lika road av alla tjejerna utan bikini-toppar!


Nate+Chuck?

Seems like on-set sources, which the pubs tell us are reliable, have told each paper that Chace Crawford and Gossip Girl co-star and real-life roommate Ed Westwick are in a relationship and not trying to hide it, at least on set.

BOTH NY papers tell us that Chace and Ed were recently seen kissing, open-mouthed on set (in Chace's trailer).

Perezhilton


Leighton and mr?

Leighton Meester var supersöt i sin grön-vit-blommiga klänning och brett rosa skärp när hon cyklade runt på inspelningsplatsen av tv-serien Gossip Girl igår eftermiddag. Gossip Girl-gänget har ju varit i Hamptons utanför New York och spelat in scener men har nu flyttat inspelningen till Long Island istället. Vem killen i blå kavaj är som står med Leighton i dessa bilder vet vi inte men vi ser fram emot att ta reda på det när Gossip Girl drar igång igen i september!


Little J.

Söta Taylor Momsen (som spelar Jenny Humphrey i tv-serien Gossip Girl) är precis som Ed Westwick i Hamptons utanför New York för att spela in säsong 2 av den populära tv-serien. Igår sågs Taylor gå omkring på inspelningsplatsen med sina små hundar i famnen och trots att Taylor var klädd i avklippta jeansshorts, en enkel t-shirt och en oversizad kofta så var hon supersnygg! Skådespelerskan såg även ut att vara på riktigt bra humör och vinkade glatt till paparazzifotograferna! Å andra sidan, vem skulle inte vara det om man ägde två så söta valpar!


Teach me.

- Det blir laddat mellan mig och en elev, avslöjar Beverly Hills-magistern.

Brenda, Kelly, Dylan och Brandon råkade ut för både romanser och trubbel med sina lärare i West Beverly High. Och risken är skäligt stor att det nya Bevvan-gänget går i samma spår.

Först ut i den nya lärarkåren är snyggingen och Dirt-skådisen Ryan Eggold.

I serien spelar han den något barnsliga magistern Ryan Matthews som precis gått ut college och börjat sitt första lärarjobb.

- Mr. Matthews är lite väl ungdomlig, berättar Eggold för TVGuide. Det kommer att bli laddat mellan mig och en av eleverna och jag blir förälskad, fortsätter han.

 Det nya Beverly Hills 90210 utlovas bli betydligt hetare, smartare och vassare än den gamla versionen.

Mr Bass pants.

Ed Westwick är som ni kanske redan vet i The Hamptons utanför New York just nu där han och resten av Gossip Girl-gänget håller på att filma nya avsnitt av den populära tv-serien! Igår sågs han gå mot inspelningsplatsen från sin trailer klädd i en snygg vit kostym med svarta kanter, ett par snygga solglasögon och mobilen mot örat när en tjej från teamet sprang fram och rättade till ett fel på Eds byxor.


Hayden goes darker.

Hayden Panettiere och Milo Ventimiglia passade på att mysa lite mellan tagningarna på inspelningsplatsen av den populära tv-serien Heroes i helgen! Hayden var supersnygg i sina korta jeansshorts och ny-färgade hår och vi tycker hon passar alldeles utmärkt som brunett! Det verkar som om Milo tycker det också för han hade svårt att hålla händerna ifrån sin flickvän! Den 18-åriga skådespelerskan har dejtat 30-årige Milo sedan förra året och som ni ser så verkar de fortfarande väldigt kära!



Hayden är snygg som brunett!
Milo är alltid snygg.



Nates dating an older woman....

Mädchen Amick tar plats i Gossip Girl.

Det ser ut att bli fler heta pumor på Upper East Side i höst. Det senaste tillskottet är den 37-åriga skådespelerskan Mädchen Amick.
Enligt Entertainment Weekly ska Mädchen spela en flörtig skönhet som lyckas förföra den unge rikemanspojken Nate Archibald. Då den nya kvinnan är ungefär 20 år äldre än Nate är det som banat för problem och ett drömläge för Gossip Girl herself...
Mädchen Amick har senast setts i serier som Joey, Viva Laughlin och (för oss som minns 90-talet) - Twin Peaks och Central Park West.


 


 

Boy meets...woman?


 


Music from SATC.

Mairi Campbell & Dave Francis: "Auld Lang Syne".


bara.så.fin.


Fergies: "Labels or Love"



SexAndThe City.



2 och en halv timme...
Hur bra som helst.
Sjukt bra.
SATC.


Leighton.

Gossip Girls rollbesättning befinner sig i The Hamptons utanför New York där de håller på att filma avsnitt till säsong 2 av den populära tv-serien. Blake Lively såg ni innan och här är Leighton Meester som går runt utanför sin trailer i jeansshorts och en t-shirt. Leighton såg glad ut som vanligt, hon verkar alltid ha ett leende på läpparna, och vi antar att det kan ha något att göra med det fina vädret! Hoppas Leighton fick lite tid över att sola också!


See you tonite SJP.

kl 21.00 ikväll.
SATC.


Eva on holiday.

Mycket snack om dessa två nuförtiden!


Bye Izzie?

Katherine Heigl har fått nog av "Grey's anatomy" och vill hoppa av tv-succén.
Seriens skapare, Shonda Rhimes, är rasande på Heigl sedan hon nobbat en Emmynominering nyligen med motiveringen att manusförfattarna inte gett henne bra material att jobba med under den senaste säsongen.
Rhimes försöker nu få Heigl sparkad.


Inget Greys utan Izzie!!

 


Serena hits the Hamptons.

Blair Waldorf och Serena Van der Woodsen kommer att spendera sommaren i The Hamptons utanför New York! Vi talar givetvis om Gossip Girl-rollfigurerna Blair och Serena som spelas av skådespelerskorna Leighton Meester och Blake Lively. Häromdagen sågs Blake gå runt i en orange-gul tunika i fashionabla Hamptons med sin söta hund i famnen. Det såg ut att vara ganska bra väder så det kan inte vara helt fel att spela in där. Så fort man har paus är det ju bara att gå och lägga sig på stranden och sola!



Penn and Blake.

"On-screen costars and off-screen lovers, Gossip Girl's Penn Badgley shares some chips and drinks wit girlfriend Blake Lively"




Cute va?

Gossip, season 2.

Gossip Girl-stjärnan avslöjar ett och annat om säsong 2.

Väntas fler otrohetsaffärer och familjefejder? Och vad händer när Gossip-kidsen börjar på college?
Redan på torsdag börjar inspelningarna av den andra säsongen av Gossip Girl. I ett av de första avsnitten lämnar ungdomarna New York för sol och bad i The Hamptons.
Chace Crawford, som spelar Nate Archibald, avslöjade lite snaskigheter om säsong 2 när han pratade med pressen under MuchMusic Video Awards i Toronto.- Det kommer att bli en och annan skandal på stranden och definitivt några ”OMG moments”, berättade han för People.


 

 


No babies for Eva.

Eva Longorias stylist tar kål på envisa gravidrykten…

Nej, hon är faktiskt inte på smällen! Under hela våren har falska gravidrykten cirkulerat kring Eva Longoria och maken Tony Parker, ”När ska de nygifta skaffa barn?”

Både Eva och Tony har haft fullt upp med sina respektive karriärer och har valt att inte kommentera ryktena. Däremot har Desperate-stjärnans stylist Robert Verdi, klivit fram och sagt sin synpunkt kring det hela. 

- Eva är inte gravid, säger Verdi till People. Jag är inte hennes gynekolog men som stylist har jag sett henne naken. Jag har sett hennes bröst och det är den första kroppsdelen där sånt brukar synas!

Även om många Desperate-fans inte vill något hellre än att se ”Gabrielle” som mamma i serien önskar vi att Eva och Tony gör precis som de själva vill.  


 


Beverly 400.

Tungt uppdrag vilar på nya Bevvans axlar.

I höst är det premiär för omtalade 90210, den nya versionen av 90-talsklassikern Beverly Hills. Serien ska bli den amerikanska tv-kanalen The CW:s räddning efter år av vikande tittarsiffror. Nu ska 90210 göra samma jobb för TV400 då kanalen skaffat sig de svenska rättigheterna till serien.

90210 ska enligt uppgift få premiär på TV400 under oktober. Amerikansk premiär blir det i september.


Nat opens Peach Pit?

An industry insider forwarded us this appeal that went out to all agents and managers across Hollywoodland:

Monday, Jun. 9, 2008, 5:08 PM
TALENT SEARCH (Joe E. Tata)
Casting Director: Kroeger/Rapaport Casting
Will the agent/manager for JOE E. TATA (Nate!) please contact Kroeger/Rapaport Casting at 310-836-1523.


Det kan alltså betyda att man vill ha med Nat igen, vore ju coolt, fast han är väl rätt old nu va?
Undrar om dom ska öppna Peach Pit också?

 


Heroes Cast Theme Song.





Rätt passande va?


Hayden as a singer.



Såhär låter det alltså när Hayden sjunger.
Kan inte säga att jag tycker att det är så speciellt.
Hade hon inte varit en känd skådespelarska så hade hon nog fortfarande stått och sjungit i duschen..
Eller vad tror ni?

Sing it Hayden!

Seriekiller har hört rykten om att fröken Panettiere vill försöka sig på en karriär som sångerska..?!
Undrar hur pass bra Heroes-Hayden verkligen är?
Otroligt många skådisar som provar på artistvärlden och tvärtom.
Dom kan nog inte nöja sig med ett karriär val...
Mycket vill ha mer brukar det heta.


Hayden goes burlesk?

Haydens Panettiere.



Willie Slater.

Bilderna kommer från 6th Annual TV Land Awards.

Vanessa Williams aka Wilhelmina.




Gossip girl gets some new friends...

Några nya ansikten dyker upp i säsong 2 av Gossip Girl. Just nu pågår sökandet efter skådisar till dessa karaktärer:

Catherine Mason
Före detta modell som blivit Upper East Side-hustru. Catherine vet hur hon använder sin sexualitet för manipulativa syften, och sägs ha en romantisk fling med Nate i Hamptons.

Marcus Beaton
Snygg britt med kungligt blod. Var det inte honom Blair dejtade i böckerna?

Sebastian Harris
Känd författare och Dans chef över sommaren.


Visst längtar vi till serien kommer igång igen???


Hayden in all her Glamour.

Hayden närvarande vid Glamour Women of the Year Awards.
Kom på en sak, man har näästan glömt bort hela handlingen i Heroes, eftersom att det var så längesen det gick nu, iaf för oss som är vana att ladda ner det senaste avsnittet så fort det sänds i Usa.
Och det är ju som ändå en liiite smårörig serie....



From Greys to Prison.

Han är det senaste hotet mot Michael Scofield...

Det ser mörkt ut för Miranda Baileys äktenskap, skriver TV Guide. Nu lämnar Cress Williams rollen som hennes frustrerade make, för att spela lönnmördare i Prison Break.

Karaktären Wyatt, som dyker upp i säsong fyra i höst, är hemlighetsfulla Firmans senaste försök att sätta stopp för Michael Scofields till synes ändlösa flykt.

Prison Break är tillbaka i amerikansk tv den 25 augusti, och kommer under hösten att visas i TV6.


Prison Break is back....

Skådespelaren Wentworth Miller och hans motspelare Dominic Purcell sågs igår på inspelningsplatsen av serien Prison Break i Los Angeles men verkade inte spela in särskilt mycket utan gick mest runt och väntade. Dominic passade då på att visa upp sin vältränade mage för fotograferna. Wentworth är ju även han väldigt vältränad i serien men denna dag behöll han kläderna på så vi får vänta tills serien börjar igen för att se honom utan tröja!


SATC...soon in your hometown.

SATC premiären kommer allt närmre...
Bokat biljett?
Jajjemän!


Samantha Jones as housewife?

Kim Cattrall är tillbaka som sexfrustrerad hustru.

Kim Cattralls karriär som sexscenernas drottning är långt ifrån slut. Hennes senaste projekt är som huvudrollsinnehavare och exekutiv producent i den kommande HBO-serien Sensitive Skin, uppger Hollywood Reporter.

Den här gången spelar hon ingen sexig singelkvinna, utan en medelålders fru som börjar utforska sin sexualitet på äldre dar. Vi kan inte heller räkna med särskilt många designeroutfits eller retuscherade närbilder då serien ska filmas med handkamera för att få till den rätta ”dokumentärkänslan”.

Originalserien Sensitive Skin, har tidigare gått på brittiska BBC med Jonna Lumley i huvudrollen.


 


Som vi är van att se henne.....nästan iaf!


 



2 bilder som inte är tagna igår precis!


Ritad Kim.


SATC, already plans for a sequel???

Från flera håll skrivs det att SATC filmen blivit så populär att det kan komma en tvåa.
T.o.m skaparen av hitserien/filmen verkar vara inne på det spåret...
Kul va?



Did you go and see Sex And The City this weekend? heatworld did (again) and it was, of course, ace. Therefore we – and indeed you, if you’re bothering to read this – are very excited that there are already tentative plans for a sequel. “It’s the only female movie that’s created a frenzy,” says a Warner Bros executive. “To me, this is a cultural phenomenon.” Warner Bros went on to say that they believe the film is “extremely well positioned” to keep making money as a sequel.



The Sex and the City film hasn’t even premiered in New York City yet (it will tonight!), but Kim Cattrall is already looking toward the future.
“It was a blast to make and I hope we get to come back and make another,” Kim tells Extra.
While there hasn’t been a confirmation on a sequel, some of her co-stars are anticipating one, including Chris Noth.
“I imagine if it made a lot of money, they’d want one,” he said in March. “I don’t know where Sarah [Jessica Parker] stands on that,” he says. “It’s sort of up to her. I’m just riding her coattails!”
The movie opens this Friday, culminating months of press and promotion for Kim, Sarah, Cynthia Nixon and Kristin Davis. But it’s not like the 51-year-old minded any of it.
“Last night, I got about three hours of sleep, but it’s also euphoria because it’s been so well received,” Kim says. “The audience is so happy to see the girls back.”

 

 

Don't put those Manolos back in the closet just yet. Variety reports Satc movie writer-producer-director Michael Patrick King might have another script (or two) up his sleeve.
"I wrote that with a beginning, middle and end because I didn't want to leave the audience unfulfilled," he said. "The actresses are great, and if the gods smile and people are still interested, why not?"


Le girls.


Le man bakom SATC.

Lucy.

Söta Lucy Liu.
Någon som vet om det blir några fler avsnitt av Cashmere Mafia?


A dead John Locke.

Nu har jag sett sista avsnitten för säsongen.
Lost.
Det blir bara mer spännande...mer invecklat och mer...spännande för varje säsong.
Nu fick man iaf veta vem som var död... John Locke. Fast under ett annat namn.
Sen tog dom sig äntligen ifrån ön... ja, inte alla...men.
Frågan är nu om Jack lyckas övertala de andra att fara tillbaka till ön, då måste ju även lille Araon hänga med, samt Johns lik.
Hur nu han kom av ön...
En annan sak, Walt... han har ju blivit stor!
Antar att det är samma skådespelare som spelar honom... ser då ut så!


George´s love.

T.R Knight 35, och hans pojkvän 19...



Who died in Lost?

Sista Lost avsnitten(dubbelasvnitt 413-414) för säsongen finns ute att ladda hem.
Inte sett de än, ska bli riktigt spännande...

Kommer ni ihåg när man fick se in i framtiden, när Jack besökte en begravning där ingen kom... kistan stod där framme...
Man fick aldrig veta vem det var...

Kanske har denna bild något med det att göra.
Ben i bakgrunden också..


Nicole Richie for Gossip Girl?

Rykten säger att Nicole Richie kan komma att vara med i avsnitt av Gossip Girl.
Som good or bad undrar vi...
Sist var det ju Michelle Trachtenberg... mycket bad.


Gossip goes Chanel.


Michelle Trachtenberg


Leighton Meester

RSS 2.0