CUT!

Nu tar Seriekiller en liten semester, över 3 veckor för att vara mer specifik.
Så inga updates.
Sen börjar det  närma sig höst.... då sätter alla sköna serier igång igen.
Längta.




Blake+Penn.

Bilder från inspelningarna av nya G.G avsnitt.
Fina "off/on-cam" paret Blake och Penn.



posh24

4 new kids for Lynette!

Som om inte livet var hårt nog för vår fembarnsmamma från Wisteria Lane…

När den nya säsongen av Desperate Housewives hoppar fem år fram i tiden, måste seriens yngsta skådespelare bytas ut.
Lynettes rödhåriga pojktrio är nu i tonåren, och tydligen ännu jävligare än förr. De kommer att spelas av Joshua Moore och Charles och Max Carver. Dottern Penny blir omkring nio och ersätts av Kendall Applegate.

Skådespelarna är nya i tv-branschen så vi återkommer med bilder så fort det bara går.


Kanal5.se


Gabi takes it all off...almost.

Eva har klippt sig.
Vad tycks?



Henry dumps Betty!

Nördige revisorn Henry eller exotiske smörgåskillen Gio? Skådespelaren Christopher Gorham har just gjort Bettys eviga dilemma betydligt enklare.

Gorham lämnar dramakomedin efter två säsonger för att istället ta sig an en av huvudrollerna i skräckserien Harper’s Island.
Där kommer han att spela en blivande brudgum (också vid namn Henry, hoppas vi inte blir alltför förvirrade), som hoppas på ett lugnt och fridfullt bröllop på en avlägsen ö, med en historia av ouppklarade mordfall. Lycka till!

Ny kärlek för Betty?
Därmed dör även allt hopp för dem som hållit på det nördiga Ugly Betty-paret. Vi ska dock inte tro att New York fått en singel-smörgåskille mindre.
Enligt TV Guide har Val Emmich skrivit på för en återkommande gästroll i serien, och det viskas om att hans karaktär Jess faller för en viss latina med tandställning. Emmich har du tidigare kunnat se i 30 Rock och Cashmere Mafia.

 

 

 



 

Kanal5.se


C.Bass designs clothes.

Rykten säger att Ed Westwick, alltså Chuck Bass i G.G kommer att designa sin egen liten kollektion kläder.
Gissar att det blir till hans eget kön.



Izzie dies??!

Senaste skvallret från inspelningarna av succée serien grey?s anatomy är att Katherine Heigl, som spelar duktiga Izzie, kommer att försvinna från serien. Därefter går meningarna isär om hur detta kommer att ske, somliga menar att Katherine själv vill sluta, hon nämligen uttryckt sitt missnöja med författaren Shonda Rhimes, rollen som Izzie är ingen utmaning för Heigl, hon vill ha mer att jobba med så att hon kan vinna en Emmy! Hennes uttalanden har dock gjort regissören mycket irriterad så enligt rykten planerar man nu att låta karaktären Izzie dö! Vi inväntar det hela med spänning!




posh24

New show with SJP?

När Sarah Jessica Parker snart återvänder till tv, gör hon det med vad hon kan bäst – sex och storstäder. Igår avslöjade HBO stjärnans senaste projekt.

Den nya komediserien Washingtonienne bär många likheter med SJP:s förra succé, Sex and the City. Den är bokbaserad, omtalat sexig och kommer att hamna på frispråkiga HBO.
Men denna gång blir maktens korridorer i Washington den främsta miljön. Jessica Cutler, som skrivit den självbiografiska bloggen som boken bygger på, beskriver detaljerat sina sexäventyr med flera av president Bushs närmaste män.
Det återstår att se om Parker, 43, själv tar sig an rollen som knappt 30.åriga Jessica, eller om hon nöjer sig med att producera serien.

Sex and the City 2?

HBO rapporterar också ett enormt intresse från Warner Bros sida för en uppföljare till den omåttligt framgångsrika Sex and the City-filmen.
- De försöker pussla ihop det med vår hjälp. Hur länge det dröjer, det kan jag inte svara på. Men det finns helt klart ett intresse. Jag tror att alla som jobbade med filmen blev glatt överraskade av fansens entusiasm, berättade HBO-chefen Michael Lombardo under en presskonferens igår.


 


Brandon says NO.

Brenda är ombord – men glöm tvillingbrorsan.

Inspelningarna av spinoffserien 90210 är i full gång, men istället för gänget som ska bli våra nya tonårsstjärnor, verkar de flesta än så länge mest intresserade av att se vilka gamla Beverly Hills:are som återvänder till det glamorösa postnumret. Så även vi!Shannen Doherty och Jennie Garth verkar vara på, medan Brian Austin Green är upptagen på annat håll och Ian Ziering inte ens blivit tillfrågad. I en färsk intervju kom turen till Jason Priestley, som berättar att risken för Brandons comeback inte är speciellt stor.

- Nej, det kommer inte att hända. 247 avsnitt som Brandon Walsh räcker. Vad är poängen i att göra det igen?, säger han med ett hjärtligt skratt till Zap2It.
Men enligt New York Post kan han vara aktuell bakom kameran. Priestley sägs vara intresserad av att regissera några avsnitt av den kommande ungdomsserien.
- Jag tror det är där jag kan göra mest nytta.


Seriekiller: special request?

Tänkte bara höra om det finns något speciellt ni vill läsa om här?
Någon speciell serie, skådis, fakta eller något annat?
Serietorkan är ju ganska stor just nu..
Inte för många nyheter kommer ut..

Let me know.



No Friends...

En representant från Warner Bros mosar nu alla våra förhoppningar om en Vänner-återförening.

Det ryktades i veckan om att Courteney Cox och Jennifer Aniston, inspirerade av Sex and the City-succén, slutligen gick med på att spela in en biofilm. Vännerna på Warner Bros håller dock inte med.

- Det ligger ingen sanning i det, meddelar Warners presstalesman Jayne Trotman.

Även Matthew Perrys publicist bidrar till att stoppa skvallret:

- Inget nytt har hänt, så ryktet är falskt.



Meeen nej vad trist!


Susan and Mike over?

Spoilervarning! Goda och dåliga nyheter för seriens Mike Delfino…

De amerikanska fansen av Desperate Housewives fick sig en chock av vårens säsongsfinal, när serien tog ett skutt fem år framåt – och visade Susan Mayer i armarna på en helt ny karl…
- Mike och Susan har definitivt brutit upp, berättar James Denton för People.
Men det betyder inte att skådespelaren blir arbetslös. Det finns fortfarande plats för Mike Delfino på Wisteria Lane.
- Jag vet inte exakt vad som väntar, skaparen Marc Cherry är lite lurig. Det ska bli intressant att se. Men jag är definitivt kvar i serien. Det känns som en lättnad, tro mig.

I Sverige återstår ännu två avsnitt innan det omtalade tidshoppet. Desperate Housewives är tillbaka i höst.


 


No Dylan.

Än har inte erbjudandet kommit, men det vore troligen ändå lönlöst, menar Luke Perry. Spinoffen 90210 får därmed klara sig utan antihjälten Dylan McKay, avslöjar han i en videointervju med TV Guide.

- Man måste se det ur en kreativ synvinkel. Jag har gjort det här förr, och vet inte vad jag skulle vinna på att återvända. Jag skulle heller inte kunna göra det utan Aaron Spelling.
Men den nu 42-årige skådespelaren är inte förvånad att Shannen Doherty vill spela Brenda på nytt.
- Jag tror att om Shannen vill jobba, är det rätta stället för henne.


On set: the new Beverly Hills crew.

Vi misstänker att Beverly Hills spin-offen 90210: The Next Generation kommer att bli nästa stora amerikanska tv-serie att ta världen med storm! Serien har redan börjat spelas in och igår sågs seriens stjärnor AnnaLynne McCord, Shenae Grimes och Jessica Stroup hänga på inspelningsplatsen i Los Angeles. Alla tre skådespelerskor är unga och har inga jättestora roller på sitt CV men vi gissar att 90210 kommer att betyda en rejäl skjuts i karriären för tjejerna!


Gossip, back in NY.

Blake Lively, Chace Crawford och de andra Gossip Girl-stjärnorna är nu tillbaks i New York för att fortsätta spela in nya avsnitt till tv-serien. Sommarlovet är alltså över för Blair och Serenas gäng och vi kan säkert vänta oss en hel del dramatik i Säsong 2 av Gossip Girl! Rykten säger att Crawfords rollfigur Nate Archibald hittar en ny tjej och att hon kommer att spelas av skådespelerskan Mädchen Amick som ni kanske känner igen från tv-serien "Freddie".


The new girl.


Greys get a new hunk?

Läkarna i Grey's Anatomy får en ny kollega att sukta efter i höstens säsong.

Den skotske skådespelaren Kevin McKidds karaktär blir en läkare som tjänstgjort i Irak. Även om han inte är aktuell för en stadig plats på Seattle Grace, talas det om en gästroll som sträcker sig över många avsnitt, enligt EW.com.

Rome-tittare känner nog igen McKidd från rollen som Lucius Vorenus. Han är just nu också aktuell som tidsresenär i TV3:s Journeyman.


 

Tycker själv inte att han är speciellt het... fast det är ju inte George heller, men han har ju charm så.

 


"Friends"- the movie.

"Källorna" är säkra på sin sak.

Det var nästan så att man kunde sätta pengar på det - efter succén med Sex and the city-filmen förstärks nu rykterna om en Vänner-film. Den engelska tidningen Daily Mail erfar i dag att Warner Bros har fått ett "go" på att göra en film av succéserien som gick i graven 2004.

Rykterna har cirkulerat ett tag och enligt skvallret så ska det ha varit Jennifer Aniston som tvekat. Enligt Daily Mails källor ska en film dock kunna ha premiär så snart som inom 18 månader. Vi väntar med spänning på ett mer officiellt besked.


 


Visst vore det rätt skoj med en film?


Michael breaks in?

Nytt uppdrag för Prison Break-Michael.

Han har brutit sig ut ur ett fängelse inte en gång utan två. Tre gånger blir kanske lite väl mycket tycker manusförfattarna och därför ryktas det nu om att Michael kommer att ägna fjärde säsongen åt att – bryta sig in...

Det har blivit dags att knäcka ”The Company” och bakom låsta dörrar och igenspikade fönster (gissningsvis är säkerheten en aning mer omfattande) ska bevismaterial finnas. Nu gäller det bara att ta sig in och tydligen är det precis det arbetet vi får följa i säsong fyra. 1 september är Prison Break tillbaka på amerikansk tv.

 


Tori moves out?

De som längtat efter att återse Donna Martin i Beverly Hills 90210 kan få drömma vidare…

…eller åtminstone vänta några avsnitt in i serien. Skådespelerskan har redan skrivit på för en comeback i höstens spinoffserie, men tvingas nu hoppa av.

Kan det vara Shannen Dohertys comeback som fått stjärnan att tänka om? Enligt Tori själv är det tre veckor gamla dottern Stella Doreen som är anledningen:

- Jag ser fram emot att komma tillbaks till 90210 i ett senare avsnitt, men jag fick just barn genom kejsarsnitt. Nu behöver jag fokusera på att återhämta mig, och familjen är min första prioritet.


 


Brenda moves in, once again!

Goda nyheter för alla Brenda-fans! Producenterna bakom nya 90210 gör allt för att övertala Shannen Doherty att upprepa sin roll i den högt efterlängtade spinoff-serien.
Trots divalater och rapporterade bråk på i stort sett varenda inspelning hon satt sin fot på, vill Gabe Sachs och Jeff Judah inget hellre än att låta Doherty återförenas med Jennie Garth och Tori Spelling på världens kändaste postnummer.

Men smakar det så kostar det. Enligt källor kräver skådespelerskan betydligt mer pengar än vad hon blivit erbjuden.

Samtidigt ökar risken för nya saftiga skandaler, och Jennie Garth - som upplevde några välkända catfights med sin kära motspelerska när det begav sig - sägs inte direkt vara glad över beskedet. Men båda är beredda att glömma det förflutna.

- Mycket tid har passerat och jag är en stor flicka nu. Jag har inga problem med att ha med henne i serien, berättar Garth för EW.com.

90210 har amerikansk tv-premiär i september och kommer till TV400 i oktober.

RSS 2.0