Hottest couples....

Kanal5 hae listat de hetaste i tonårsserierna...



Serena & Dan
Dramatik, svartsjuka, pinsamma sexförsök – Gossip turturduvor har redan hunnit gå igenom mer än de flesta gifta par. Självklart är de från skilda världar, vackra som få, men glöm inte heller – ihop på riktigt! Bättre blir det inte, så Serena och Dan får härmed guldplatsen på vår lista.





Brenda & Dylan
Hon var pretto-präktig, han var skolans snyggaste värsting. Under hela 90-talet hatade och älskade vi Brenda och Dylan i Beverly Hills 90210. De spelade oskuldsfulla sextonåringar som provade allt för första gången – (fast i verkliga livet 30-årskrisade hela gänget!)




Seth & Summer
Skolans populäraste (mest blåsta) tjej hittade tillslut känslorna för serietidningsnörden numero uno. I OC kunde vi inte låta bli att charmas av Seth Cohens taffliga raggningsförsök och förfäras över Summers elaka dissningar. En av seriens absoluta höjdpunkter var när Summer äntligen vågade kyssa Seth inför hela skolan.





Dawson & Joey
Visst var de söta, och under en lång tid det enda unga tv-paret vi hade att vila ögonen på, men herreguuuuuud vad säsonger det tog innan tönten Dawson skippade sin oskuldsimage och stoppade in den. Och att Katie Holmes nu rullar i sänghalmen med ni-vet-vem gör att vi aldrig kommer kunna se på Dawson’s Creek med samma ögon igen…



Peyton & Lucas
Det har minsann varit äkta kärlek mellan Peyton och Lucas i One Tree Hill. Dessvärre har känslorna gått upp och ner som en berg- och dalbana. Mot slutet har Peyton satsat på karriären medan Lucas stannat kvar i småstaden. Men om alla trogna OTH-fans får välja kommer ”Leyton” hitta tillbaka till varandra – snarast!





Kim & Liv
Han är gay och hon frireligiös. Ingen bra matchning, va? Dessutom ser vi hellre mer förbjudet hångel på boxningsklubben efter stängdags än det här fejkparets tafatta försök till närhet. Kim, lyssna på oss - ditch the bitch!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Jag älskar OTH :) Nej jag kollar på gamla avsnitt för jag har inte varit med sen början :) Vilka kollar du på?

2008-05-20 @ 09:57:20
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej vad kul, fortfarande lika bra? Vart laddar du ner då?

2008-05-20 @ 12:03:21
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0