SATC Premiere in London.

Nya kärleksbekymmer och en orgie av designerplagg utlovas…

I måndagskväll trippade Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha åter igen bland fotoblixtrarna på röda mattan. Efter flera år av spekulationer och oenigheter var det dags för galapremiär av Sex and the City – the Movie.   

För en gångs skull stod New York i skuggan då London fick äran att fixa världspremiären. Tidningarna var något oense om filmens kvalitet men kunde definitivt utlova en hel del glamour och designeroutfits.

"Som en ändlös middagsbjudning"

”Den var mäktig, tårdrypande och ofattbart materialistisk – precis som vi trott och hoppats på” skriver brittiska Telegraph.

”Sex and the City – the Movie bygger till viss del på alla produktplaceringar och känslan av att alla i New York är underbart och mystiskt rika… Kvinnorna i biosalongen grät och hurrade. Det var som en Neiman Marcus-katalog på anabola steroider” skriver Fox News.  

NY Times var desto mer kritiska och gav filmen en tvåa i betyg.
”När Sex and the City förlängs till hela två timmar och tjugo minuter blir det snarare problematiskt och känns som en ändlös middagsbjudning. Det spelar ingen roll hur goda maträtterna är – efter ett tag kan man inte äta mer.”


 



 

Get Carried Away...

Premiär den 21 i Sverige.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0