New show with SJP?

När Sarah Jessica Parker snart återvänder till tv, gör hon det med vad hon kan bäst – sex och storstäder. Igår avslöjade HBO stjärnans senaste projekt.

Den nya komediserien Washingtonienne bär många likheter med SJP:s förra succé, Sex and the City. Den är bokbaserad, omtalat sexig och kommer att hamna på frispråkiga HBO.
Men denna gång blir maktens korridorer i Washington den främsta miljön. Jessica Cutler, som skrivit den självbiografiska bloggen som boken bygger på, beskriver detaljerat sina sexäventyr med flera av president Bushs närmaste män.
Det återstår att se om Parker, 43, själv tar sig an rollen som knappt 30.åriga Jessica, eller om hon nöjer sig med att producera serien.

Sex and the City 2?

HBO rapporterar också ett enormt intresse från Warner Bros sida för en uppföljare till den omåttligt framgångsrika Sex and the City-filmen.
- De försöker pussla ihop det med vår hjälp. Hur länge det dröjer, det kan jag inte svara på. Men det finns helt klart ett intresse. Jag tror att alla som jobbade med filmen blev glatt överraskade av fansens entusiasm, berättade HBO-chefen Michael Lombardo under en presskonferens igår.


 


Kommentarer
Postat av: Evelina

Den serien ser vi fram emot!:D



Ha en toppenbra dag!

2008-07-11 @ 10:12:32
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/
Postat av: Limpz

Se 80-talsklassikern "Girls just wanna have fun" med SJP säger jag! Go 80´s

2008-07-11 @ 10:16:23
URL: http://backtotheeighties.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0