P.B Intro.

image21




Michael Scofield (Wentworth Miller) är en desperat man som befinner sig i en desperat situation.Hans bror - Lincoln Burrows (Dominic Purcell)har gjort sig skyldig till mord. Han anklagas för att ha mördat vice presidentens bror och han har dömds till döden och sitter i dödscellen på Fox River State Penitentiary fängelset.Han har en månad kvar att leva innan han avrättas.Och...Han är oskyldigt dömd.Han skulle skjuta vice presidentens bror men när han kom fram till bilen så var brodern redan död.
Michael ser desperat på när hans bror kommer allt närmare döden och han har inget annat alltenativ. Han rånar en bank för att sedan åka in i samma fängelse där hans bror sitter och göra allt för att få ut honom. Michael gör allt för att bevisa att hans bror är oskyldig och han har planerat i minsta lilla detalj hur hans och broderns flykt från fängeset ska gå till.
Hela dramat är som ett pussel. Varje vecka försöker Michael lägga "pusselbitarna rätt" så att han får allt att stämma och fungera inför hans och broderns flykt från fängelset....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0