Ännu en spin-off.

Är det för grabbigt för dig i Prison Break? Nu har Fox beställt manus för en potentiell spinoff-serie. Prison Break: Cherry Hill, som arbetsnamnet lyder, ska utspelas på ett kvinnofängelse.

I centrum står Molly, en medelklassfru som gör entré i Prison Break senare under den pågående säsongen, skriver Hollywood Reporter. Efter en familjetragedi orsakad av The Company, samma ljusskygga organisation som satte dit Michael och Lincoln, söker hon upp dem på helvetesfängelset Sona  för att få deras hjälp.

- Det finns ironiska likheter mellan Molly och Michael ? båda är emotionellt misshandlade, båda har förlorat sina kära, och båda vill att de ansvariga ska betala för det ? så de förstår varann, berättar seriens producent Matt Olmstead.

I samma anda som Prison Break

Om Cherry Hill blir av, kommer den att fokusera på Molly som får ett livstidsstraff efter sin hämndaktion. När hon får information om att några i hennes familj fortfarande kan vara i livet, förändras allt.

- I ett ögonblick förvandlas hon från kallsinnig mördare till en motiverad kvinna som skulle göra vad som helst för att ta sig ut ur fängelset och vara med sin familj, fortsätter Olmstead.  

En serie i samma anda som Prison Break utlovas. Och blir det inget av den planerade spinoffen är det tänkt att Molly ska fortsätta som en ordinarie karaktär vid sidan av Wentworth Miller och Dominic Purcell.

Vem som får rollen som Molly är inte klart än. Prison Break rullar i TV3 på måndagskvällarna.



Men kan dom inte avsluta en serie, utan att behöva göra en ny liknande???Oh well, troligen kommer jag att se denna också... beroende som man nu är.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0