10 dagar kvar!

Den 13 April!
Det är datumet att lägga på minnet.
Då sänds första avsnittet ur den nya avsnitten av "Desperate Housewives".
Som vi har längtat.
Nästan så att man glömt vad som hände i det sista avsnittet innan den här strejken dom haft i Usa.
Nåja.
Ungefär såhär såg det ut:

Wysteria Lane lider av alla möjliga sorters sviter från tornadon, Lynettes man Tom och deras barn överlevde mot alla odds, vilket den granntanten Ida inte gjorde. Lynette och Karen McClusky har en privat minnescermoni och sprider ut askan på en fotbollsplan. Bree och Orsons hus blev totalförstört och tvingas flytta in hos Susan och Julie i väntan på att huset ska renoveras. Sonen Andrew får i uppdrag att ragga på byggnadsentrepenören för att få huset klart.
Under tiden trivs Susan bra med att ha husliga Bree som gäst, speciellt då Mike befinner sig på behandlingshem för sitt missbruk.
Gabi upptäcker att Milton Lang har gjort henne arvslös efter sin makes död. Hon är pank men har sin älskade Carlos som ligger på sjukhus och har blivit blind. Den nyaste housewifen Katherine sparkar ut sin man Adam då hon får veta att han haft ihop det med en annan. Ett mystiskt brev, skrivits och lämnats av Katherines nyss bortgångna faster dyker upp rör om i grytan...Något som dottern Dylan också blir varse om.


Ja, spännande värre.
Vad kan stå i brevet??
Inte många dagar kvar nu....

Desperate.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0